hyra-stuga-picnic.jpg
mg_0285-kopia.jpg

Ministuga 2 bäddar

Minsta stugan du någonsin sett! För 1-2 vuxna.


Ministugan är den minsta stuga vi har, kanske den minsta stuga som finns! Den är bara 6 kvadratmeter och med lågt snedtak där man knappt kan stå rak ens i mitten av stugan. Ministugan är Sveriges första campingstuga (från 60-talet) och många bokar den av nostalgiskäl.

Den är liten och enkel vilket gör den enkel att städa och ställer lägre krav på matlagning. Den är billig att bo i och ni kan använda pengarna som blir över till glass och upplevelser.

Med tak, el och uppvärmning är den ett bättre (men inte större) alternativ till att tälta. Det är tillåtet att ha hund i alla våra ministugor.

Tre av ministugorna ligger med havsutsikt och har altan ut mot havet.

Snabbfakta

Storlek: 6 kvm
Antal rum: 1
Enkla kokmöjligheter
2 enkelsängar
Fritt wi-fi
Dusch och wc i servicebyggnad
Parkering ingår
Tillåten för husdjur
3 stugor med havsutsikt

Detaljerad stuginformation

Visa
Inredning

Två bäddar finns (70 x 190 cm) och mellan dem ett litet bord. Vid ena sängens fotände finns en köksbänk med köksutrustning och vid den andra en liten hylla.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

Utrustning

Stugan är fullt utrustad med kylbox, kokplatta, (ej ugn), kastrull, stekpanna, köksverktyg, ljuslyktor, diskbalja, diskborste, glas, porslin, bestick, städutrustning, kuddar och täcken. Gratis wi-fi.

Parkering

Alla stugor har en egen numrerad parkeringsplats som ligger ca 100 meter från stugan.

Uppvärmning

Stugan värms snabbt upp av en värmefläkt.

Bokning och betalning

Välkommen att boka hos oss!

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03. Förskottsbetalning gäller vid all bokning. Vid bokning på hemsidan sker betalningen med säker kortbetalning vid bokningstillfället. Vid bokning via telefon eller e-mail skickas en bekräftelse med betalningsanvisningar och betalning sker via säker kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan/vagnen ska städas före avresa. För ostädad stuga/vagn debiteras ni 1000 kr. OBS! Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid på avresedagen.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Alla ministugor är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning
När vill du komma hit?
Show filters & date
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: