Sjöbodstuga_7_bäddar (1)
En vit stuga med en dubbelsäng.
Ett ljust badrum.
Stora sängar i en stuga med vita påslakan.
Närbild på en livboj.
Närbild på en vägglampa.
En stor säng.

Sjöbodstuga 7 bäddar

Passar bäst för familjer med barn från 4 år och uppåt eller för 2-5 vuxna


Sjöbodstugorna finns i flera olika storlekar och är byggda i bohuslänsk stil. Alla ligger inom 100 meter från havet. Sjöbodstugan för 7 personer är 19 kvm med 19 kvm sovloft och har inretts för att efterlikna en riktig sjöbod.

Stugorna är små till ytan och ligger tätt tillsammans som riktiga sjöbodar, vilket barnen tycker är jättemysigt.

De är smart planerade för att få plats med allt man behöver under semestern. Standarden är enklare än hemma vilket gör att livet blir okomplicerat och man kan koppla av.

Det finns två stugor som är tillåtna att ha hund i. Meddela vid bokning om ni har husdjur med er.

Snabbfakta

Storlek: 19 kvm 19 kvm Sovloft
Antal rum: 1 sovloft
Kök
Bäddsoffa, dubbelsäng, 3 madrasser
WC och Dusch
Uteplats med tak
Tv
Parkeringsplats ingår
2 hundtillåtna stugor
Fritt wi-fi

Detaljerad stuginformation

Visa
Inredning

Nere i stugan finns ett rum med TV och pentry samt ett fräscht badrum med wc, dusch och varmvatten. Det finns soffa och bord som är bekväma att sitta och äta i eller umgås och spela spel. Soffan kan fällas ut till en dubbelsäng (160 cm bred). Stugan lämpar sig väl för att bo med små barn, eftersom det finns plats för resesäng och barnstol och det går att ta in barnvagnen i stugan.

Sovloft

Sovloftet är uppdelat i två rum, med en bekväm dubbelbädd i ena rummet och tre bäddar i det andra rummet. Sovloftet är bra för att man får undan sängkläderna och slipper bädda. Med loftet känns det som om stugan har tre rum. Takhöjden på loftet är låg och barnen tycker att loftet är ett mysigt lekrum. För vuxna är det skönt att krypa upp på loftet när man vill komma undan och vila, en skön avkopplingsplats under dagen. Det finns två fönster på loftet och det är kul att titta ut och se vad som händer runt omkring. Loftbäddarna består av madrasser som ligger på ribbor på golvet. Fördelen med att de är låga är att man kan lägga små barn på loftet utan att vara rädd för att de trillar ur sängen. Sovloftet har också ett skydd vid trappan så att inte små barn ska trilla ner. Då sover mamma och pappa lugnare.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål, toalettpapper. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

Utrustning

Pentryt är fullt utrustat med kylskåp, frys, spishäll (2 plattor), spisfläkt, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, (ej ugn), porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, diskbalja, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, brandsläckare, täcken och kuddar samt en värmefläkt. Altanen har bord och 4 stolar. Stugan har TV, så ni inte missar Bolibompa eller Allsång på Skansen. Gratis wi-fi.

Parkering

Stugorna har sin egen numrerade parkering på en parkeringsplats på andra sidan vägen (ca 100 meter från stugan). Det finns en extra numrerad parkeringsplats till stugan ca 500 meter bort ifall ni har två bilar.

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och värms snabbt och miljövänligt upp av värmefläkten.

Uteplats

Altanen är under tak och man kan sitta ute även om det är stark sol eller regnar. Stugan är ljus eftersom hela ena gaveln utgörs av ett glasparti.

Bokning och betalning

Välkommen att boka hos oss!

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03. Förskottsbetalning gäller vid all bokning. Vid bokning på hemsidan sker betalningen med säker kortbetalning vid bokningstillfället. Vid bokning via telefon eller e-mail skickas en bekräftelse med betalningsanvisningar och betalning sker via säker kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan/vagnen ska städas före avresa. För ostädad stuga/vagn debiteras ni 1000 kr. OBS! Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid på avresedagen.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor och husvagnar är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur (eller är allergiker) när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området och det finns brandvarnare och brandsläckare i alla stugor.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning
När vill du komma hit?
Show filters & date
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: