Överblicksbild på Strandstugan.
Köket i Ramsviks Strandstuga.
Fyra röda Strandstugor.
Fyra röda Strandstugor.

Strandstuga 3 bäddar

Passar bäst för barnfamiljer eller upp till 3 vuxna


Våra strandstugor ligger mindre än 20 meter från havet och precis vid stranden, lekplatsen och krabbfiskebryggan. Det är så nära att barnen kan gå dit själva. Folklivet på bryggan och stranden och båtarna som åker förbi Sotenkanalen gör att det alltid finns något att titta på från altanen.

En av stugorna är tillåten för hund, meddela vid bokning om ni har husdjur med er.

I två av strandstugorna (nr 173/174) är det möjligt att bo om man är rullstolsburen. Dörren är lite bredare och enkelsängen är lite högre. Det finns en ramp att ta sig från stugan till en handikappanpassad WC/dusch i servicebyggnaden runt hörnet.

Snabbfakta

Storlek: 15 kvm
Antal rum: 1
Kök
Bäddar: Våningssäng Enkelsäng
Dusch och wc i närliggande servicebyggnad
Uteplats
Fritt wi-fi
Parkering ingår
1 hundtillåten stuga
20 meter till bryggan

Detaljerad stuginformation

Visa
Inredning

Strandstugan består av ett rum på 15 kvadratmeter, vilket gör den lättstädad. Stugan har 3 sängar, en enkelsäng och en familjevåningssäng där nedre bädden är 120 cm bred och övre 90 cm bred. Eftersom två sängar är i marknivå lämpar sig stugan väl för er som inte vill klättra upp på stegar eller loft. Sovdelen kan avgränsas från köksdelen med ett draperi. Pentryt är fullt utrustat och matplatsen består av köksbord och fyra stolar.

Strandstugan är lämplig att bo i med små barn eftersom det finns plats för resesäng mellan sängarna, det finns varmvatten i kranen samt mikrovågsugn för att värma välling och barnmat. Vid köksbordet finns det plats för en barnstol och det är enkelt att ta in en barnvagn i stugan.

Ta med (eller hyr av oss)

Lakan, handdukar, diskhandduk, handtvål. Obs! det är förbjudet att medtaga sovsäck.

Utrustning

Kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, (ej ugn), köksutrustning, porslin, glas, bestick, diskbalja, diskställ, diskborste, värmefläkt, brandvarnare, brandsläckare, täcken, kuddar och städutrustning finns. Altanen har bord och fyra stolar. Stugan har ingen toalett eller dusch, men ligger på gaveln på servicebyggnaden där det finns flera duschar, bastu och toaletter. Det är en trevlig semesterupplevelse att ta en bastu ihop med familjen på kvällen och hoppa i havet från bryggan utanför bastun. Stugan har TV-antenn och bilden blir bra om ni tar med er egen TV och digitalbox. Gratis wi-fi.

Parkering

Stugorna har sin egen numrerade parkering (ca 30 meter från stugan).

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och värms snabbt och miljövänligt upp av värmefläkten.

Uteplats

Altanen (utan tak) vätter mot havet och har kvällssol (havsutsikten är till stor del skymd av husvagnar).

Bokning och betalning

Välkommen att boka hos oss!

Boka via hemsidan, via email på info@ramsvik.nu eller ring 0523-503 03. Förskottsbetalning gäller vid all bokning. Vid bokning på hemsidan sker betalningen med säker kortbetalning vid bokningstillfället. Vid bokning via telefon eller e-mail skickas en bekräftelse med betalningsanvisningar och betalning sker via säker kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Städning

Stugan/vagnen ska städas före avresa. För ostädad stuga/vagn debiteras ni 1000 kr. OBS! Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid på avresedagen.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt avresestäd av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor och husvagnar är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur (eller är allergiker) när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området och det finns brandvarnare och brandsläckare i alla stugor.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning
När vill du komma hit?
Show filters & date
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: