243269153_271943818117437_8871924532036521066_n.jpg

Boende JÄRV

Bo i stuga, husvagn, husbil eller tält på Ramsvik Stugby & Camping för att få bästa JÄRV-upplevelse.


JÄRV 2024 går av stapeln helgen 27-28 April.

För bästa upplevelsen av ert Järv Äventyr ska ni bo i tävlingsbyn här på fyrstjärniga Ramsvik Stugby & Camping. Då bor ni precis vid havet i den vackra bohuslänska skärgården och har inte mer än 100 meter att gå till stranden, där starten går.

Lika nära är det hem till stugan efter målgång, om ni inte stannar till på uteserveringen på vägen och njuter av en kall öl eller en god glass. De flesta Järvare bor på Ramsvik och ni kan umgås med era nya kompisar även efter dagens tävlingar.

Njut av omgivningarna från bryggan, ta en skön bastu och ett uppfriskande dopp i havet. Maten kan ni antingen äta i Ramsviks restaurang, på en av grillplatserna, eller tillaga i stugans kök. Sedan sover ni gott i någon av de 130 mysiga stugorna.

Bo i stuga, husvagn, husbil eller tält.På Ramsvik finns 124 stugor, från enkla 2-bäddsstugor till bekväma och lyxiga familjestugor. Ni som kommer med egen husvagn, husbil eller tält kan boka en campingtomt.

Så här bokar ni ert boende:Stugor: fyll i formuläret nedan, eller ange ankomstdatum och hemresa nedanför formuläret för att boka online. Ni kan även kontakta oss på info@ramsvik.nu eller 0523-50303 för bokning.

Bokning av platser för husvagn, husbil och tält kan endast göras via telefon eller e-mail.

Specialerbjudanden för Järv-deltagare

Bo 3 nätter, betala för 2.Vi bjuder på söndagsnatten. Fyll i datum 26-29 april i onlinebokningen, så får ni automatiskt rätt pris.

Utökade bastu-tider.Vi sätter igång bastun så att den är varm redan kl 12 på dagen både lördag och söndag, så att ni som har tidig målgång kan värma upp er och fira målgången med ett uppfriskande bad i havet.

Music Quiz på fredagskvällen.Fredagen den 26 april har vi Music Quiz i restaurangen. Gnugga geniknölarna, lyssna på svängiga låtar och svara på kluriga frågor om både musik och mycket annat, ihop med andra Järv-deltagare. Bästa uppladdningen inför lördagens uppdrag!

Pannkaksbuffé 26 april – gratis för barn.På fredagskvällen den 26 april serverar vi en smarrig pannkaksbuffé i restaurangen. Gratis för alla barn som är i sällskap med ätande vuxna. Boka gärna bord i förväg så att ni säkert får plats.

Information

Visa
Avbokningsregler

Betalning sker i förskkott. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Bokning
För bästa Järv-upplevelse, boka fredag 26 april till söndag 28 april.
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Läs mer om våra trygga avbokningsvillkor
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: