Boende JÄRV

Bo i stuga, husvagn, husbil eller tält på Ramsvik Stugby & Camping för att få bästa JÄRV-upplevelse.
Boka boende till Järv.

JÄRV 2024 går av stapeln helgen 27-28 April.

För bästa upplevelsen av ert Järv Äventyr ska ni bo i tävlingsbyn här på fyrstjärniga Ramsvik Stugby & Camping. Då bor ni precis vid havet i den vackra bohuslänska skärgården och har inte mer än 100 meter att gå till stranden, där starten går. Lika nära är det hem till stugan efter målgång, om ni inte stannar till på uteserveringen på vägen och njuter av en kall öl eller en god glass. De flesta Järvare bor på Ramsvik och ni kan umgås med era nya kompisar även efter dagens tävlingar.

Njut av omgivningarna från bryggan, ta en skön bastu och ett uppfriskande dopp i havet. Maten kan ni antingen äta i Ramsviks restaurang, på en av grillplatserna, eller tillaga i stugans kök. Sedan sover ni gott i någon av de 130 mysiga stugorna.

Har ni anmält ert lag till Järv? klicka annars här för att komma till anmälan

Bo i stuga, husvagn, husbil eller tält.På Ramsvik finns 130 stugor, från enkla 2-bäddsstugor till bekväma och lyxiga familjestugor. Ni som kommer med egen husvagn, husbil eller tält kan boka en campingtomt.

Så här bokar ni ert boende:Stugor: fyll i formuläret nedan, eller ange ankomstdatum och hemresa nedanför formuläret för att boka online. Ni kan även kontakta oss på info@ramsvik.nu eller 0523-50303 för bokning.

Bokning av platser för husvagn, husbil och tält kan endast göras via telefon eller e-mail.

Information

Visa
Avbokningsregler

Betalning sker i förskkott. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Bokning

Fyll i formuläret för att göra en förfrågan, eller boka online under "Hitta boende direkt" längre ner på sidan.
Fält markerade med * är obligatoriska.
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: