Familjekul vid havet

Njut av en minisemester vid havet med familjen.
Boka

Med Ramsviks familjepaket får ni 3 övernattningar i mysig Sjöbodstuga vid havet inklusive frukostbuffé och middag i 3 dagar. Hela familjen får entrébiljetter till Nordens Ark (djurpark för utrotningshotade djur) och till Havets Hus (havsakvarium i Lysekil). Dessutom får barnen fiskeutrustning, hink och håv för att kunna fiska krabbor vid bryggan här på Ramsvik - och de får äta så mycket glass de vill i Ramsviks glassrestaurang under vistelsen. Vi fixar städningen av stugan efter er avresa.

Paketet innehåller
Dag 1: Ni anländer till Ramsvik Stugby & Camping och checkar in i er Sjöbodstuga. Barnen får krabbfiskeutrustning (hink, håv och krabbmeta) och ett armband som berättigar dem till att äta så mycket glass de vill - när de vill. Ni får också entrébiljetterna till Havets Hus och Nordens Ark. På kvällen äter ni er middag i Ramsviks restaurang med fantastisk havsutsikt. Lakan & handdukar ligger i stugan.

Dag 2: Frukostbuffé i Ramsviks restaurang. Ni kan välja att åka till Nordens Ark, djurparken som skyddar utrotningshotade djur. Titta på de fascinerande Amurtigrarna, snöleoparderna och andra exotiska djur. De yngsta barnen tycker att lantgården är rolig med Gotlandskanin, Fjällkor och Gutefår. Även dessa är utrotningshotade raser. Ta med er picnickorg eller ät lunch i restaurangen på Nordens Ark. På kvällen äter ni middag i Ramsviks restaurang.

Dag 3: Frukostbuffé på Ramsvik. Idag kan ni göra en utflykt till Lysekil och besöka Havets Hus. På Havets Hus finns över 100 fascinerande arter, från småfläckig rödhaj till död mans hand. Alla hemmahörande eller på besök i västerhavet. Känn på sjöstjärnor och eremitkräftor och gå genom tunnelakvariet och omges av vatten, pigghaj, torskar och havsålar. Ta en tur till Smögen på eftermiddagen och ät fisk och skaldjur i fiskebodarna. Middag i Ramsviks restaurang.

Dag 4: Frukostbuffé med havsutsikt i Ramsviks restaurang. Utcheckning 11.00. Vi fixar städningen av stugan.

Det finns mycket kul att göra på Ramsvik med familjen. Gå Vita leden, en rolig och utmanande vandringsled för både barn och vuxna. Paddla kanot, kajak, trampa vattencykel eller hyr en motorbåt och utforska skärgården. Testa balansen på en SUP-bräda. Gör en uflykt med motorbåt eller kanot till närmsta ön Söö och gå på upptäcksfärd, karta över Söö finns i receptionen. I receptionen kan ni också hämta en folder över fågellivet på Ramsvik och samla poäng på de fågelarter ni ser. Ta en skön bastu tillsammans och hoppa i havet från bryggan utanför bastun. Sitt på en klippa i naturreservatet och se solen gå ner i havet.

Paketet innehåller

3 övernattningar i stuga m dusch, wc och kök
Frukostbuffé varje morgon
Middag varje kväll
Krabbfiskeutrustning för barnen
Glass inclusive för barnen
Lakan & Handdukar
Avresestäd
Entrébiljetter till Nordens Ark
Entrébiljetter till Havets Hus

Priser från 7519:-/familj

Visa
Vecka 17-24 och vecka 34-39

från 7519:-/familj

Priset gäller för en familj med max 2 vuxna och 2 barn, 3 nätter i Sjöbodstuga med dusch, wc och kök. Extra vuxen, som bor i samma stuga kostar 1242 kr/person för 3 nätter och Extra barn som bor i samma stuga kostar 607 kr/person för 3 nätter.

Vecka 25-33

från 9520:-/familj

Priset gäller för en familj med max 2 vuxna och 2 barn, 3 nätter i Sjöbodstuga med dusch, wc och kök. Extra vuxen, som bor i samma stuga kostar 1242 kr/person för 3 nätter och Extra barn som bor i samma stuga kostar 607 kr/person för 3 nätter.

Måltiderna

Middagarna som ingår i paketet är valfri huvudrätt från restaurangens meny. Bordsbokning sker i receptionen vid ankomst. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Vissa lördagar är restaurangen stängd för bröllop. Då kan maten levereras till er stuga.

Tips! Ta med ryggsäck och termos ifall ni vill ta med matsäck.
Paketet passar bäst för familjer med barn 2-12 år.
Bohuslän är ett populärt resmål. I juli och början på augusti kan det vara långa köer till Nordens Ark och Havets Hus.
Alla transporter sker med egen bil.
Bokning och betalning

Välkommen att boka hos oss! Fyll i datum nedan, så kommer ni direkt till vår onlinebokning. Ni får en bokningsbekräftelse via mail. På bokningsbekräftelsen står betalningsdatum angivet. Betalning sker alltid i förskott och kan göras via kortbetalning eller bankgiro.

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

In- och utcheckning

Ni har tillgång till stugan från kl 15. Utcheckning senast kl 11.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Bokning

Paketet bokas minst 3 nätter

Bokningen laddas...

Trygga avbokningsvillkor Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Ankomst:
Hemresa: