Familjekul vid havet

Njut av en minisemester vid havet med familjen.
Boka

Ni får 3 övernattningar i Sjöbodstuga inklusive frukostbuffé och middag i 3 dagar. Hela familjen får entrébiljetter till Nordens Ark (djurpark för utrotningshotade djur) och till Havets Hus (havsakvarium i Lysekil). Dessutom får barnen fiskeutrustning, hink och håv för att kunna fiska krabbor vid bryggan här på Ramsvik - och de får äta så mycket glass de vill i Ramsviks glassrestaurang under vistelsen. Vi fixar slutstädningen av stugan.

Paketet innehåller
Dag 1: Ni anländer till Ramsvik Stugby & Camping och checkar in i er Sjöbodstuga. Barnen får krabbfiskeutrustning (hink, håv och krabbmeta) och ett armband som berättigar dem till att äta så mycket glass de vill - när de vill. Ni får också entrébiljetterna till Havets Hus och Nordens Ark. På kvällen äter ni er middag i Ramsviks restaurang med fantastisk havsutsikt.

Dag 2: Frukostbuffé i Ramsviks restaurang. Ni kan välja att åka till Nordens Ark, djurparken som skyddar utrotningshotade djur. Titta på de fascinerande Amurtigrarna, snöleoparderna och andra exotiska djur. De yngsta barnen tycker att lantgården är rolig med Gotlandskanin, Fjällkor och Gutefår. Även dessa är utrotningshotade raser. Ta med er picnickorg eller ät lunch i restaurangen på Nordens Ark. På kvällen äter ni middag i Ramsviks restaurang.

Dag 3: Frukostbuffé på Ramsvik. Idag kan ni göra en utflykt till Lysekil och besöka Havets Hus. På Havets Hus finns över 100 fascinerande arter, från småfläckig rödhaj till död mans hand. Alla hemmahörande eller på besök i västerhavet. Känn på sjöstjärnor och eremitkräftor och gå genom tunnelakvariet och omges av vatten, pigghaj, torskar och havsålar. Ta en tur till Smögen på eftermiddagen och ät fisk och skaldjur i fiskebodarna. Middag i Ramsviks restaurang.

Dag 4: Frukostbuffé med havsutsikt i Ramsviks restaurang. Utcheckning 11.00. Vi fixar slutstädningen av stugan.

OBS! Vissa lördagar är vår restaurang abonnerad för bröllopsfest och då levereras maten istället till er stuga.

Info

Paketet passar bäst för familjer med barn 2-12 år.
Alla transporter sker med egen bil.
Bohuslän är ett populärt resmål. I juli och början på augusti kan det vara långa köer till Nordens Ark och Havets Hus.

Priser från 6300:-/familj

Visa
27/4-19/6 och 19/8-30/9

6300:-/familj

Priset gäller för 2 vuxna och 2 barn. Extra vuxen, som bor i samma stuga kostar 1052 kr/person för 3 nätter och Extra barn som bor i samma stuga kostar 525 kr/person för 3 nätter.

20/6-18/8

9300:-/familj

Priset gäller för 2 vuxna och 2 barn. Extra vuxen, som bor i samma stuga kostar 1052 kr/person för 3 nätter och Extra barn som bor i samma stuga kostar 525 kr/person för 3 nätter.

Måltiderna

Middagarna som ingår i paketet är "kvällens Bistro-rätt" från restaurangens bistro-meny. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Vissa lördagar är restaurangen stängd för bröllop. Då kan maten levereras till er stuga. Vill ni hellre äta på restaurang, går det en båt till Hunnebostrand på kvällen, där det finns olika restauranger att välja mellan.

Tillval till paketet:
  • För stuga med havsutsikt tillkommer 600 kr/familj
  • Lakan & handdukar 120kr/person (eller ta med egna)

Bokning

Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: