_76A8643
Två barn som hoppar ner i havet.
Familjekul med ett gäng människor som tittar på solnedgången.
En glad familj som vandrar på klippor.
Två personer som vilar på en klippa.
Närbild på en tiger.
Ett barn som klappar ett gäng får.
Familjekul med tre personer i en kanot.
_76A1231

Familjekul vid havet

Njut av en minisemester vid havet med familjen.


Med Ramsviks familjepaket får ni 3 övernattningar i mysig Sjöbodstuga vid havet inklusive frukostbuffé och middag i 3 dagar. Hela familjen får entrébiljetter till Nordens Ark (djurpark för utrotningshotade djur) och till Havets Hus (havsakvarium i Lysekil). Dessutom får barnen fiskeutrustning, hink och håv för att kunna fiska krabbor vid bryggan här på Ramsvik – och de får äta så mycket glass de vill i Ramsviks glassrestaurang under vistelsen. Vi fixar städningen av stugan efter er avresa.

Program

Här är ett förslag på hur ett program kan se ut för er.

_76A8643
Dag 1

Ni anländer till Ramsvik Stugby & Camping och checkar in i er Sjöbodstuga. Barnen får krabbfiskeutrustning (hink, håv och krabbmeta) och ett armband som berättigar dem till att äta så mycket glass de vill – när de vill. Ni får också entrébiljetterna till Havets Hus och Nordens Ark. På kvällen äter ni er middag i Ramsviks restaurang med fantastisk havsutsikt. Lakan & handdukar ligger i stugan.

_76A1231
Dag 2

Frukostbuffé i Ramsviks restaurang. Ni kan välja att åka till Nordens Ark, djurparken som skyddar utrotningshotade djur. Titta på de fascinerande Amurtigrarna, snöleoparderna och andra exotiska djur. De yngsta barnen tycker att lantgården är rolig med Gotlandskanin, Fjällkor och Gutefår. Även dessa är utrotningshotade raser. Ta med er picnickorg eller ät lunch i restaurangen på Nordens Ark. På kvällen äter ni middag i Ramsviks restaurang.

_76A1537
Dag 3

Frukostbuffé på Ramsvik. Idag kan ni göra en utflykt till Lysekil och besöka Havets Hus. På Havets Hus finns över 100 fascinerande arter, från småfläckig rödhaj till död mans hand. Alla hemmahörande eller på besök i västerhavet. Känn på sjöstjärnor och eremitkräftor och gå genom tunnelakvariet och omges av vatten, pigghaj, torskar och havsålar. Ta en tur till Smögen på eftermiddagen och ät fisk och skaldjur i fiskebodarna. Middag i Ramsviks restaurang.

t6a8451.jpg
Dag 4

Frukostbuffé med havsutsikt i Ramsviks restaurang. Utcheckning 11.00. Vi fixar städningen av stugan.

Det finns mycket kul att göra på Ramsvik med familjen. Gå Vita leden, en rolig och utmanande vandringsled för både barn och vuxna. Paddla kanot, kajak, trampa vattencykel eller hyr en motorbåt och utforska skärgården. Testa balansen på en SUP-bräda. Gör en uflykt med motorbåt eller kanot till närmsta ön Söö och gå på upptäcksfärd, karta över Söö finns i receptionen. I receptionen kan ni också hämta en folder över fågellivet på Ramsvik och samla poäng på de fågelarter ni ser. Ta en skön bastu tillsammans och hoppa i havet från bryggan utanför bastun. Sitt på en klippa i naturreservatet och se solen gå ner i havet.

Paketet innehåller

3 övernattningar i stuga m dusch, wc och kök
Frukostbuffé varje morgon
Middag varje kväll
Krabbfiskeutrustning för barnen
Glass inclusive för barnen
Lakan & Handdukar
Avresestäd
Entrébiljetter till Nordens Ark
Entrébiljetter till Havets Hus

Vanliga Frågor & Svar

Visa
Vad kostar det?

Priset varierar beroende på säsong och tillgänglighet. Billigaste priset är oftast på vardagar i maj och september och dyrast är det mitt i sommaren, i vecka 29-31.

För priser, sök i vår onlinebokning, eller kontakta oss via e-mail info@ramsvik.nu eller via telefon 0523-503 03, så hjälper vi er att ta fram rätt pris för er familj.

Hur många gäller paketet för?

Grundpriset gäller för en familj med 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år och det går att lägga till fler vuxna och barn mot ett pristillägg. Är ni färre än 2 vuxna och 2 barn? Eller har ni barn i andra åldrar? Kontakta oss via mail info@ramsvik.nu eller telefon 0523-503 03, så justerar vi paketet åt er.

Hur många nätter ingår i paketet?

I grundpriset ingår 3 övernattningar och detta är också det minsta antalet nätter man kan boka, men det går att boka fler nätter.

Hur bor man?

I grundpriset ingår övernattningar i en Sjöbodstuga 6 bäddar. Stugan är 13 kvm plus 13 kvm sovloft. På sovloftet finns 4 madrasser som ligger på ribb-botten. Nere i stugan kan man bädda ner matplatsens soffa till en dubbelsäng (140 x 200 cm). Stugan är utrustad med dusch, wc och kök.

Om ni vill bo bekvämare kan ni uppgradera ert boende till en Västkuststuga mot ett pristillägg. Västkuststugan är 45 kvm med två separata sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar och en överslaf). Stugan har kök med diskmaskin, badrum med dusch och wc. Kontakta oss på mail info@ramsvik.nu eller telefon 0523-503 03 om ni vill uppgradera till en Västkuststuga.

Vilka måltider ingår i paketet?

Frukost och middag ingår i paketet.

Frukostbuffén serveras i restaurangen varje morgon kl. 8.00-10.30.

Middagarna som ingår i paketet är valfri huvudrätt från restaurangens meny.

Vissa lördagar är restaurangen stängd för bröllop. Då kan maten levereras till er stuga.

För vem passar familjepaketet?

Ramsviks familjepaket passar bäst för familjer med barn från 2-12 år.

Tips! Ta med ryggsäck och termos ifall ni vill ta med matsäck.
Bohuslän är ett populärt resmål. I juli och början på augusti kan det vara långa köer till Nordens Ark och Havets Hus.
Alla transporter sker med egen bil.
Bokning och betalning

Välkommen att boka hos oss! Fyll i datum nedan, så kommer ni direkt till vår onlinebokning. Ni får en bokningsbekräftelse via mail. På bokningsbekräftelsen står betalningsdatum angivet. Betalning sker alltid i förskott och kan göras via kortbetalning eller bankgiro.

Vilka avbokningsregler gäller?

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

När är det in- och utcheckning?

Ni har tillgång till stugan från kl 15. Utcheckning senast kl 11.

Kan man ta hund med sig?

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

På Nordens Ark och Havets Hus är det inte tillåtet att medföra husdjur.

Läs mer om våra trygga avbokningsvillkor
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: