Fyra personer som köpt vandringspaket på Ramsvik som vilar på en klippa.

Vandringskonferens

En härlig utomhuskonferens för den lilla gruppen på max 20 deltagare. Passar perfekt för ledningsgruppen, styrelsen eller det lilla företaget som vill träffas och utbyta idéer och gärna umgås utomhus. Blir ni mer kreativa av att röra på er utomhus samtidigt som ni diskuterar? Ja, det återstår att se.


Ni vandrar i Ramsvikslandets storslagna klipplandskap med vackra vyer över hav och skärgård. På kvällen tar ni en bastu (med hopp i havet…?) och sover gott i en av Ramsviks sjöbodstugor med havet som granne. En av luncherna lagar ni själva ute i naturen på gasolkök. De andra måltiderna serveras i Ramsviks restaurang där ni har fin utsikt över havet och den bohuslänska skärgården.

Ni bor i enkelrum, dvs 1 person per stuga.

FÖRSLAG PÅ PROGRAMTiderna är naturligtvis flexibla och beror på hur långa vandringar ni vill göra

Dag 111.00 Ankomst till Ramsvik, incheckning

12.00 Utomhuslunch – Edible country. Laga er egen lunch över gasolkök på en av Sveriges vackraste platser. Ni får med er råvaror, recept och all utrustning ni behöver för att tillaga en härlig bohuslänsk sill-lunch ute i naturen. Det ingår såklart kaffe och kanelbulle. Läs mer om Edible country här ”Gör det själv”-lunchen kan bytas mot ett färdigt lunchpaket, om så önskas (lunch packad i ryggsäck med dryck, kaffe, chokladbit), som kan passa bättre ifall ni väljer att gå en längre sträcka som t ex hela Ramsvik runt (15 km).

14.00 Vandra en av Ramsviks vackra vandringsleder. Den kortaste är 1,5 km, den längsta är  15 km och däremellan finns leder i olika längd och svårighetsgrad. Ni väljer vilken som passar er grupp bäst. Läs mer om vandring på Ramsvik här

17.30 Bastu med havsbad – Bastun ligger precis vid bryggan och det är enkelt att ta ett hopp rakt ut i havsvattnet mellan basturundorna. Ni har bastun för er själva det finns t och med 2 bastur om gruppen är stor. Läs mer om bastun här

19.30 3-rätters middag i Ramsviks restaurang med fin utsikt över den bohuslänska skärgården.

Övernattning i en av Ramsviks sjöbodstugor, ni bor 1 person per stuga.

Dag 28.00 Frukostbuffé i Ramsviks restaurang

9.00 Vandring på en av Ramsvikslandets vandringsleder

12.00 Lunch i Ramsviks restaurang

13.00 Utcheckning och avresa

Pris/person i liten stuga med wc (dusch och bastu i nyrenoverad servicebyggnad): 2975 kr

Stuga med dusch och eller havsutsikt i fås mån av tillgång.

Ni bor i enkelrum (dvs 1 person/stuga). I paketet ingår också lakan, handdukar, avresestädning av stugan och en guide över Ramsvikslandets vandringsleder.

Går att boka:Vardagar i veckorna 17-24 och 34-39

Lokaler:Alla möten sker utomhus, det finns inga inomhuslokaler på Ramsvik. Däremot äter ni de flesta måltiderna inomhus i restaurangen.

Tips under konferensen:Ni kommer att få massor med idéer under era promenader så ta med ett anteckningsblock eller mobilen och skriv ner dem.

Tips till packningen:Sköna skor att vandra i, vindjacka och skalbyxor.

I paketet ingår

Övernattning i stuga (enkelrum)
Vandringsfolder
Edible Country-lunch
Frukostbuffé
3-rätters middag
Lunch
Bastu (med havsbad)
Lakan & handdukar
Avresestädning
Bokning
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Ankomst:
Avresa: