Ett par, som bokat vandringspaket på Ramsvik, tittar ut över hav och klippigt landskap i Ramsvikslandets naturreservat i Bohuslän.

Presentkort på Vandringspaket

Ge bort en härlig naturupplevelse vid havet i Bohuslän med frisk luft och rörelse, en fröjd för både kropp och själ.


Ge bort ett presentkort på ett vandringspaket på Ramsvik till någon som älskar vacker natur och att vistas utomhus i en härlig bohuslänsk miljö.

Vårt vandringspaket är populärt och innehåller: Vandring i Ramsvikslandets naturreservat med flera vandringsleder, övernattning(ar) i stuga med kök, dusch och wc vid havet på Ramsvik Stugby & Camping, frukostbuffé i Ramsviks restaurang, lunchpaket att äta på vandringen, folder med kartor och beskrivning av vandringslederna, middag i restaurangen på Ramsvik, bastu, lakan, handdukar och avresestädning av stugan. Läs mer om Ramsviks vandringspaket här

Pris på vandringspaket: från 2850 kr för 2 personer. Priset varierar beroende på dag och säsong, du väljer vilket belopp du vill ge bort och mottagaren väljer datum, vi drar av presentkortets värde från bokningsbeloppet.

Så här går det till att beställa ett presentkort:1. Kontakta oss via mail eller telefon 0523-503 03 för att beställa presentkort. Du väljer belopp.

2. Vi skickar en faktura på presentkortsbeloppet. När betalning kommer in, skickar vi ett fysiskt presentkort med posten, som du kan ge bort som present.

Så här går det till att boka ett vandringspaket och betala med presentkortet:Mottagaren av presentkortet kontaktar oss via mail eller telefon 0523-503 03 för att boka vandringspaketet. Presentkortet lämnas till oss vid ankomst och gäller som delbetalning (vi drar av presentkortets belopp) för bokningen.

Presentkortet är giltigt i 2 år.

Ankomst:
Avresa: