Presentkort på Vandringspaket

Ge bort en härlig naturupplevelse vid havet i Bohuslän med frisk luft och rörelse, en fröjd för både kropp och själ.

Presentkortet finns i två olika varianter:

2 dagars vandring (1 övernattning): 2590 kr för 2 personer

3 dagars vandring (2 övernattningar): 4895 kr för 2 personer

Presentkortet gäller för ett vandringspaket för 2 personer, där det ingår: Vandring i Ramsvikslandets naturreservat med flera vandringsleder, övernattning(ar) i stuga med kök, dusch och wc vid havet på Ramsvik Stugby & Camping, frukostbuffé i Ramsviks restaurang, lunchpaket att äta på vandringen, folder med kartor och beskrivning av vandringslederna, middag i restaurangen på Ramsvik, bastu, lakan, handdukar och avresestädning av stugan. Läs mer om Ramsviks vandringspaket här

Presentkortet gäller för vandringspaket för 2 personer valfria dagar under perioden 30/4-23/6 2021.

Så här går det till att beställa ett presentkort:1. Kontakta oss via mail eller telefon 0523-503 03 för att beställa presentkort.

2. Vi skickar en faktura på presentkortsbeloppet. När betalning kommer in, skickar vi ett fysiskt presentkort med posten, som du kan ge bort som present.

Så här går det till att boka ett vandringspaket och betala med presentkortet:Mottagaren av presentkortet kontaktar oss via mail eller telefon 0523-503 03 för att boka vandringspaketet, på valfria datum under perioden 30/4-23/6 2021. Presentkortet lämnas till oss vid ankomst och gäller som betalning för bokningen.

Corona-information: Med ett vandringspaket på Ramsvik bor man i egen stuga med kök, dusch och toalett. Vi följer folkhälsomyndighetens alla rekommendationer. Frukostbuffé och middag äts i restaurangen, där det är avstånd mellan borden, men går även att få som take away, om man hellre äter i sin stuga. Man har sin privata, bokade tid i bastun. I händelse av att det ligger rekommendationer under våren som gör att presentkortet inte går att utnyttja, kan man flytta sin bokning till hösten (22/8-3/10), eller till våren eller hösten 2022. Presentkortet är giltigt i 2 år.

Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: