hyra-stuga-man-la-ser-pa-altanen.jpg

Erbjudande Smart Senior

Ett erbjudande för dig med medlemsskap i Smart Senior.


Vi erbjuder dig som Smart Senior att bo på Ramsvik till rabatterat pris under vår och höst. Ni väljer själv vilken typ av stuga ni vill bo i, priset är detsamma. Det bekvämaste alternativet är våra nybyggda Västkuststugor på 45 kvm med kök, allrum, badrum och två sovrum.

Om ni tycker att havsutsikt är viktigare än bekvämlighet, ska ni välja Sjöbodstuga 6 bäddar med havsutsikt eller Strandstuga. De ligger med vacker havsutsikt och har kök och möblerad uteplats mot havet. Alla stugor ligger inom 100 meter från hav, strand, vandringsleder, reception och restaurang.

Ramsvik är en halvö som består av ett vackert naturreservat – Ramsvikslandet, även kallat Klippornas Rike. Här strövar ni omkring i ett vidsträckt, öppet klipplandskap omgärdat av hav och släta granitklippor som slipades av inlandsisen. I naturreservatet finns flera vandringsleder, bland annat en del av Soteleden. Naturreservatet erbjuder också vackra picnicplatser, ett rikt fågelliv och sällsynta växter.

På kort bilavstånd från Ramsvik finner ni populära utflyktsmål som Smögenbryggan, Hunnebostrand, Lysekil, Fjällbacka och Grebbestad. Vi rekommenderar er att besöka Nordens Ark (djurpark för utrotningshotade djur), Vitlycke museum och hällristningar (med påUnescos världsarvslista) och fisk- och skaldjursbodarna på Smögen.

På Ramsvik Stugby & Camping finns en restaurang med fantastisk havsutsikt, sandstrand med långgrunt bad, bryggor för bad och fiske, båtar och kanoter att hyra och bastu med havsutsikt. Missa inte en promenad till Tångevik, 15 minuter från stugbyn, där ni ser solen gå ner i västerhavet.

Solnedgång över havet med en familj som sitter och tittar ut på vattnet.

Vi har 130 stugor i flera olika storlekar och modeller. 23 av dem är utrustade med 2 sovrum, kombinerat vardagsrum/kök (med TV), badrum med dusch och toalett samt en möblerad uteplats.

Erbjudande Smart Senior

2988 kr för 2 personer
2 övernattningar
Frukostbuffé
Lakan & handdukar
Avresestädning
Valfri stuga
Barnbarn upp till 12 följer med gratis
Extra dygn 1399 kr

Bokningsregler

Visa
Regler för erbjudandet

Ditt pris: 2 988 kr för 2 personer (ord.pris från 3 750 till 6275 kr)

Lägg till extra dygn för 1399 kr /dygn

Detta ingår i priset:

2 övernattningar

2 x frukostbuffé

Lakan & handdukar

Avresestädning

Medföljande barnbarn (upp till 12 år) bor och äter frukostbuffé gratis.

Extra vuxen i samma stuga 1320 kr.

Priset gäller 26 april-19 juni och 18 aug-29 september (ej 5-8 september).
Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Bokning

Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi med en bekräftelse på din bokning. Betalning sker i förskott. Betalningsanvisning står angiven i bekräftelsen. Ni kan också kontakta oss via mail info@ramsvik.nu eller per telefon 0523-50303, så hjälper vi till med er bokning.

Avbokning

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Incheckning/Utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 11.00 på avresedagen. Avresestädning ingår i erbjudandet.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Villavagnarna är inte tillåtna för husdjur.

Ange att du har husdjur när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Bokning
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Läs mer om våra trygga avbokningsvillkor
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: