Boendepaket Icebug Xperience 2020

Med boendepaket kommer du att sova nära havet i en av Ramsviks fina stugor och äta närproducerad frukost och middag varje dag.
Boka boendepaket

2020-08-19 Våra boendepaket är nu fullbokade, men det finns fortfarande lediga stugor för er som vill fixa egen mat i stugan.

För bokning av endast stuga, klicka här för att läsa mer om våra stugor och göra er bokning.

Boendepaket FULLBOKATMed boendepaket på Ramsvik, som är officiell Icebug Xperience Race Village, kommer du att sova nära havet i en av de vackra stugorna och umgås med hundratals deltagare från hela världen.

I boendepaketet ingår:

- övernattningar i stuga, villavagn eller husvagn i Ramsvik Stugby

- ett mål mat per dag, med ekologiska och närproducerade ingredienser

- ekologisk och närproducerad frukostbuffé varje morgon

- bastubad

- lakan och handdukar (extra handduk till bastun)

- avresestäd

- transport mellan start och mål

- busstransport Munkedal tågstation - Ramsvik t/r (en transport per dag, se tider vid köp av Race Ticket)

Första race start är fredagen den 4 september på förmiddagen, så tänk på att anlända senast torsdagen den 3 september om du har lång resväg.

Stugorna är små och standarden ganska enkel, även om de flesta av stugorna är nyrenoverade och några av dem också har en dusch. I priset ingår också fri tillgång till den fina servicebyggnaden med duschar och bastu med havsutsikt. Varje dag börjar med en delikat frukost i restaurangen med havsutsikt. På kvällen kan du njuta av en middag gjord av ekologiska, närproducerade råvaror.

Du väljer om du vill bo i Enkelrum, Del i dubbelrum eller Del i flerbäddsstuga. Om ni har barn med er, får ni en egen stuga till familjen. Ni vuxna betalar enkelrum (om ni är 1 vuxen) eller dubbelrum (om ni är 2 vuxna). Barnen betalar specialpris, se information om priser nedan.

Om ni bokar 4 nätter eller fler, har ni förtur till våra stugor med havsutsikt och även förtur till att välja stugnummer.

Boka genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer med bekräftelse på er bokning. OBS! Ange vilket boendepaket ni vill boka (enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsstuga) och ifall ni har några allergier (mot pälsdjur eller någon mat-allergi) eller särskilda matpreferenser.

Corona-information:Vi följer Folkhälsomyndighetens råd, regler och rekommendationer och har i år gjort följande anpassningar:

- Vi har glesat ut bland borden i restaurangen och på uteserveringarna så att ingen sitter för nära varandra.

- Vi serverar inga lunchbufféer eller kvällsbufféer i restaurangen i år, vi erbjuder istället en á la carte-meny och serverar vid bordet. Alla rätter på menyn går att få som take away

- Bastun är avstängd så länge som folkhälsomyndigheten bedömer att vi ska undvika trängsel, men går att boka för privata sällskap

- Vi stannar hemma från jobbet om vi är sjuka eller känner förkylningssymptom och vi tvättar händerna ofta med tvål och vatten.

- Vi håller avstånd och hoppas att ni känner er varmt välkomna ändå.

- Vi har förstärkt våra städrutiner, både av gemensamma utrymmen och stugor. Vi har också infört extra rutiner vid syn av stugor.

Vi vill att ni:-Inte kommer till Ramsvik om ni är sjuka eller känner några förkylningssymptom.

- Avbryter vistelsen direkt om ni blir sjuka eller känner förkylningssymptom.

- Tvättar händerna ofta. Det finns tillgång till tvål och vatten i både servicebyggnad och stugor. Handsprit finns på platser där det inte finns vatten.

- Håller en armlängds avstånd till övriga gäster och personal.

Priser från 2800 kr/person

Visa
Boendepaket - Del i flerbäddsstuga

Boendepaket del i flerbäddsstuga – ni bor 3-5 personer per stuga

Pris per person:

2 nätter 2800 kr (1800 kr i husvagn)

3 nätter 3400 kr (2400 kr i husvagn)

4 nätter 4000 kr

5 nätter 4600 kr

6 nätter 5200 kr

7 nätter 5800 kr

Del i flerbäddsstuga - Ni bor 3-5 personer i en stuga med wc, handfat och kök. Flera duschar och bastu finns i servicebyggnad, några av stugorna har egen dusch. Ange vem du vill bo ihop med om ni inte bokar gemensamt. Om ni är färre än 3 kommer ni att få bo ihop med andra deltagare som bokat samma paket. Är ni minst 3 som bokar tillsammans, får ni en egen stuga. Ni som är 3, bor i Sjöbodstuga 5 bäddar. Om ni är 4, bor ni i Sjöbodstuga 6 bäddar och om ni är 5 bor ni i Sjöbodstuga 7 bäddar. Ni kan också välja att bo i husvagn, se pris ovan.

Boendepaket - Del i dubbelrum

Boendepaket del i dubbelrum – ni bor 2 personer per stuga

Pris per person:

2 nätter 3400 kr (1750 kr i ministuga) (2050 kr i husvagn)

3 nätter 4100 kr (2300 kr i ministuga) (2750 kr i husvagn)

4 nätter 4800 kr

5 nätter 5500 kr

6 nätter 6200 kr

7 nätter 6900 kr

Del i dubbelrum - Ni bor 2 personer i en stuga (Sjöbodstuga 2 bäddar) med wc, handfat och kokvrå. Flera duschar och bastu finns i servicebyggnad. Ange vem du vill bo ihop med om ni inte bokar gemensamt. Ni kan också välja att bo i ministuga eller husvagn, se pris ovan.

Boendepaket - Enkelrum

Boendepaket i Enkelrum - övernattning i egen stuga

Pris per person:

2 nätter 4100 kr (2050 kr i ministuga) (3050 kr i husvagn)

3 nätter 4900 kr (2650 kr i ministuga) (3850 kr i husvagn)

4 nätter 5700 kr

5 nätter 6500 kr

6 nätter 7300 kr

7 nätter 8100 kr

Enkelrum – Du bor i egen liten stuga (Sjöbodstuga 2 bäddar) med wc, handfat och kokvrå. Flera duschar och bastu finns i servicebyggnad. Ni kan också välja att bo i ministuga eller husvagn, se pris ovan)

Boendepaket i Familjestuga

Om ni har barn med er till Icebug Xperience, får ni en egen stuga till familjen. Ni vuxna betalar för del i dubbelrum (om ni är 2 vuxna) och Enkelrum (om ni är 1 vuxen). Ange i formuläret hur många barn ni tar med er. Vi placerar er i passande stuga beroende på hur många ni är i familjen och hur gamla barnen är.

Boendepaket för barn

Pris per barn:

2 nätter 400 kr

3 nätter 600 kr

4 nätter 800 kr

5 nätter 1000 kr

6 nätter 1200 kr

7 nätter 1400 kr

Betalning

Betalning sker i förväg. Ni hittar betalningsdatum i er bekräftelse. Ni kan antingen betala via bank eller kortbetalning (i bekräftelsen finns en länk till kortbetalning online).

Avbokningsregler

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via personlig kontakt med oss via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

Bokning

Ange i meddelande-rutan vilket boendepaket ni vill boka (enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsstuga) och om ni har några allergier
Fält markerade med * är obligatoriska.
Hitta boende direkt
Ankomst:
Hemresa: