Två personer i en fiskebåt med en fyr i bakgrunden.
_76A1338
Två personer som fiskar i en båt.
_76A1134
_76A1441

Fiskepaket

Boka Ramsviks fiskepaket med övernattningar i stuga, frukost, middagar, motorbåt, agn och fiskinfrysning.


Ramsvik är det perfekta stället för havsfiske, både från land och från båt. Artrikedomen är stor och det är enkelt att komma till bra fiskeplatser.

På campingplatsen finns en brygga där det ofta nappar, särskilt makrill. Inom 15 minuters promenad från campingplatsen finns flera fina klippor som passar bra för spinnfiske. Med Ramsviks små motorbåtar når ni flera fiskeplatser för mete på varierande djup och båtarna är även lämpliga om ni vill dörja makrill. Om det blåser från väst, finns det några bra fiskeplatser inomskärs i skydd från vinden. Om ni vill komma längre ut till havs till fiskeplatser med (nästan) garanterad fångst, rekommenderar vi att ni åker med på en arrangerad fisketur med yrkesfiskare från Smögen. Fisket är fritt, inga licenser eller fiskekort krävs.

I vårt fiskepaket ingår:Övernattningar i stuga med kök, dusch och wc på Ramsvik Stugby & Camping, frukostbuffé i Ramsviks restaurang, middagar i Ramsviks restaurang, bastu, lakan, handdukar och avresestädning av stugan. Dessutom har ni tillgång till motorbåt (liten motorbåt med 6 hk motor) under hela vistelsen, agn till fisket, fiskrensplats och infrysning av fångsten. Ni får ett sjökort där rekommenderade fiskeplatser är markerade. Ni får också en havsfiskefolder där vi beskriver olika fisketekniker, vad ni behöver för agn och vilka arter som är vanligast.

Som tillägg kan ni boka en fisketur med yrkesfiskare från Smögen. Då får ni åka med Tommy & Martin på deras fiskebåt Marie, ut på en 4 timmar lång fisketur i Bohusläns skärgård. Den vanligaste fångsten är makrill, torsk, sej och vitling.

I vår butik hittar ni fiskeutrustning. Läs mer om fiske på Ramsvik här

Paketet innehåller:

Övernattningar i Sjöbodstuga
Frukostbuffé
Middagar varje kväll
Motorbåt inkl bensin hela vistelsen
Sill- eller räkagn
Gratis fiskinfrysning
Gratis bastu
Avresestäd
Lakan & handdukar
Havsfiskefolder med arter och teknik

Priser från 3045 kr för 2 personer

Visa
1 övernattning

från 3045 kr för 2 personer Extra person i samma stuga: 384 kr/person.

2 övernattningar

från 5560 kr för 2 personer Extra person i samma stuga: 698 kr/person.

3 övernattningar

från 8075 kr för 2 personer Extra person i samma stuga: 1012 kr/person.

Övernattningar i stuga

Ni bor i stuga som är utrustad med kök, wc och dusch. Ni har egen parkering för bilen. Grundpriset gäller för 2 personer, men ni kan boka upp till 3 extra personer i varje stuga. Stugorna är små, och om ni vill bo bekvämt ska ni hellre boka flera fiskepaket så att ni bor 2-3 personer i varje stuga.

Måltider

Middagarna som ingår i paketet är valfri rätt från restaurangens meny. Meddela eventuella allergier eller specialkost. Vissa lördagar är restaurangen stängd för bröllop. Då kan maten levereras till er stuga.

Paketet går att boka vecka 17-24 och 34-39
Bokning
Gör en förfrågan så återkommer vi inom kort!
Fält markerade med * är obligatoriska.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Bokning
När vill du komma hit?
Show filters & date
Trygga avbokningsvillkor

Med vårt avbeställningsskydd kan du avboka med full återbetalning* fram till kl 10 på ankomstdagen, oavsett anledning.

*Avbeställningsskyddet kostar 10% av bokningssumman. Vid avbokning behåller vi summan du betalt för avbeställningsskyddet, resten återbetalas via kort eller bankgiro inom en vecka.

Det är också helt fritt att omboka till nya datum, både i år och nästa år. Däremot betalar du mellanskillnaden ifall bokningen blir dyrare.

Bokningsvillkor utan avbeställningsskydd:

Förskottsbetalning gäller vid bokning. När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning måste ske via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Ankomst:
Avresa: