Hyra stuga på midsommar 19-23 juni

Bo 4 nätter, betala för 3 vid bokning 19-23 juni
Boka erbjudande

Letar ni efter stuga att hyra på midsommar? På Ramsvik finns mysiga stugor vid havet i Bohuslän, både för små och stora familjer. Laga midsommarmaten i stugan, eller ät god mat i Ramsviks restaurang. Om ni bokar 4 nätter (onsdag-söndag), betalar ni ingenting för onsdagsnatten.

Om ni besöker Ramsvik på midsommarhelgen får ni vara med om traditionellt svenskt midsommarfirande för hela familjen. Vi plockar björkris och blommor och hjälps åt med att klä midsommarstången. Vi arrangerar dans kring midsommarstången och alla barn med blommor i håret blir bjudna på glass.

På midsommarafton serveras en lunchbuffé i restaurangen med traditionell midsommarmat. Midsommarafton avslutas med Räkafton med färska Smögenräkor och musikunderhållning i restaurangen. På midsommardagen är det grillfest "All you can eat BBQ".

Midsommar på Ramsvik

Bo 4 dygn, betala för 3
Erbjudandet gäller alla stugor
Vid havet i Bohuslän
Mysiga stugor med 2-7 bäddar
Barnvänligt
Restaurang med fullständiga rättigheter
Sandstrand, klippor och bryggor
Lekplats, trampbåtar, krabbfiskebrygga
Traditionellt midsommarfirande

Bokning och betalning

Visa
Välkommen att boka hos oss!

Boka via hemsidan, via email eller ring 0523-503 03. Vi skickar en bokningsbekräftelse som visar vad du bokat.

Om ni bokar flera stugor

Om ni är ett stort sällskap som bokar flera stugor, gör vi vårt allra bästa för att ni ska bo så nära varandra som möjligt.

Midsommar på Ramsvik - för familjer

Ramsvik är ett paradis för barn och vårt midsommarfirande riktar sig till familjer med barn i alla storlekar. Vi tar tyvärr inte emot "vuxengäng" under midsommarhelgen, men välkomnar såklart er som vill fira en lugn midsommar.

Betalning

Hela beloppet betalas i förskott. Om ni bokar på hemsidan, betalar ni direkt via kort. Om ni bokar via mail eller telefon 0523-50303, skickar vi en bekräftelse med betalningsanvisningar. Betalningen kan ske via kort eller bankgiro.

Avbokning

När ni har gjort en inbetalning till oss är bokningen bindande. Eventuell avbokning gör ni via telefon 0523-503 03 eller e-mail till info@ramsvik.nu. Våra återbetalningsregler är desamma om ni blir sjuka, får förhinder eller helt enkelt bara ångrar er.

Vid avbokning senast 14 dagar före er ankomst: Ni får tillbaka hela hyran med undantag för 500 kr.

Vid avbokning senare än 14 dagar före er ankomst: Ingen återbetalning. Om vistelsen avbryts ges ej heller någon återbetalning för de dagar ni inte utnyttjar det hyrda objektet.

Vid köp av avbeställningsskydd får ni avboka fritt med full återbetalning (med undantag för avbeställningsskyddet) fram till kl 10 på ankomstdagen.

In- och utcheckning

Ni disponerar stugan från klockan 15.00 på ankomstdagen till klockan 14.00 på avresedagen. Om ni har köpt slutstädning av oss gäller 11.00 som utcheckningstid.

Städning

Stugan/vagnen ska städas före avresa. För ostädad stuga/vagn debiteras ni 1000 kr. Det går att köpa till slutstädning.

Husdjur

Hundar älskar Ramsvik. De gillar att promenera i naturreservatet, det finns en badvik med sandstrand där hundar kan bada och vi har särskild hunddusch.

Flera stugor och husvagnar är tillåtna för husdjur. Det finns också stugor där man inte får ha hundar och dessa är lämpliga för allergiker. Ange att du har husdjur när du gör din bokning, så får du rätt stuga.

Hundar måste vara kopplade på området och rastas i naturreservatet. De får inte vara på badstranden.

Säkerhet

Flytvästar lånar du gratis och vid badplatserna finns frälsarkransar.

20 st brandsläckare finns utspritt över området.

I sjöbodstuga/villavagn/strandstuga finns brandvarnare och pulversläckare.

Använd gärna våra tre grillplatser, ta med egen kol. Om du använder egen grill får den inte stå på altanen eller mellan stugorna/husvagnarna. 

Engångsgrillar måste ställas på grus och skall sedan slängas i en speciell behållare bredvid sopcontainer.

Räddningstjänsten i Sotenäs utbildar årligen vår personal i säkerhetsmedvetande, första hjälpen och brandbekämpning.

Bokning

Fyll i ankomstdatum 19/6 och avresedatum 23/6 så får du rätt pris
Ankomst:
Hemresa: