Överblicksbild på campingområdet
Familj som fikar bland husbilar och husvagnar.

Plats för husbil /husvagn


Lugnet är Ramsviks campingområde och ligger 350 meter ifrån stugbyn, restaurangen och stranden. På Lugnet finns det 9 campingtomter med el samt en liten enkel servicebyggnad med duschar, tvättrum, toaletter, kök och diskplats. Tomterna är mycket små.

På Lugnet råder en märklig trivsel och gemenskap, som många återvänder till år efter år. Om man går upp på klipporna vid Lugnet har man en fantastisk havsutsikt och en perfekt plats att äta frukost i morgonsolen. Kvällsmaten brukar intas vid grillplatsen där man gärna samlas efter solnedgången.

På huvudområdet (där alla stugor är placerade) har vi 1 husbilsplats.

När det inte är högtryck på Ramsvik rullar vi undan våra uthyrningsvagnar vid bryggan och gör plats för er som vill komma med egna husvagnar och husbilar. Platserna vid bryggan är populära, särskilt på helger, så det gäller att boka i god tid. För den fiskeintresserade finns ingen bättre husbilsplats att få. När du vaknar på morgonen sticker du bara ut spöt genom fönstret och strax har du nystekt makrill på frukostmackan!

Alla campingtomter är bokningsbara via telefon 0523-50303 eller e-mail info@ramsvik.nu. Uppge mått på er husvagn eller husbil vid bokning så får ni rätt plats. OBS! För att koppla till el behöver ni en EU-kabel. Det kan vara långt till närmsta elstolpe, så ta även med en förlängningssladd på 25 meter.

Om ni har större ekipage eller vill ha gott om plats, rekommenderar vi att ni besöker våra campingkollegor Johannesvik Camping & Stugby eller Wiggersvik´s Camping & Stugor.

Ankomst:
Avresa: